MEDIA ROOM

Despre Mures Runners
Mures Runners este o asociatie de sportivi, de toate varstele, uniti de pasiunea pentru miscare, care isi doresc sa atinga vietile cat mai multor oameni prin felul extraordinar in care sportul formeaza caractere, aduce sanatate si transforma destine prin mentalitatea de invingator pe care o insufla.

Mures Half Marathon este la prima editie organizata de Asociatia Mures Runners.

Ne dorim sa aducem un plus de valoare comunitatii Muresene printr-un eveniment dezvoltat in spiritul celor mai exigente standarde. Astfel am antrenat alaturi de noi specialisti in strategie, branding si antreprenori de succes.
Acesta este primul eveniment dintr-un sir care speram sa aduca onoare tuturor atletilor locali si nu numai.
Consideram ca pentru a stabili o traditie calitativa in sportul muresean este nevoie de constanta si profesionalism. Impreuna cu partenerii nostri facem toate demersurile in acest sens.

SPONSORI

UNITI DE

Pasiunea
pentru sport


Mures Runners
DESCOPERA

Tirgu Muresul
in alergare


Enjoy it!

3 MOTIVE SA ALERGI CU NOI

Un stil de viata sanatos,

fiecare dintre participantii la MHM devenind in propria familie,
in propria organizatie si in propria comunitate, prin miscare un
AMBASADOR AL SANATATII

Dezvoltarea personala

permanenta in comunitate, extinzand evolutia experimentata personal prin sport, la un nivel superior in familiile, organizatiile si comunitatile participantilor la eveniment ca ALERGATORI, VOLUNTARI sau SUSTINATORI

Educarea oamenilor

pentru unitate prin sport la toate nivelurile, prin cooptarea de PARTENERI institutionali si neinstitutionali din nenumarate sfere si arii de activitate.

AMBASADORI MHM

- pasionati si iubitori de sport -