Alergăm entuziaști spre noi orizonturi. Suntem tineri și ne dorim o comunitate de alergători mare și activă, aici, la Mureș!

Despre Mureș Runners

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile căt mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Mureș Half Marathon este la a treia ediție organizată de Asociația Mureș Runners.

Ne dorim să aducem un plus de valoare comunității Mureșene printr-un eveniment dezvoltat în spiritul celor mai exigente standarde. Astfel am antrenat alături de noi specialiști în strategie, branding și antreprenori de succes.

Acesta este eveniment face parte dintr-un șir de actiuni care sperăm să aducă onoare tuturor atleților locali și nu numai.

Considerăm că pentru a stabili o tradiție calitativă în sportul mureșean este nevoie de constanță și profesionalism. Împreună cu partenerii noștri facem toate demersurile în acest sens.

Viziunea noastră


Transformarea Mureș Half Marathon într-un eveniment reprezentativ pentru Tîrgu Mureș și emblematic la nivel regional și național, care să dezvolte comunitatea:

- cultural, prin promovarea obiectivelor turistice și a istoriei orașului;
- identitate asumată și promovată prin simbolurile istorice din logoul evenimentului;
- la nivel de evoluție personală, prin dezvoltarea abilităților fizice, mentalității de învingători și sportivității în rândul participanților de toate vârstele la eveniment, componenta educațională având un rol determinant în evoluția comunității noastre;
- economic, prin turismul pe care îl vom atrage anual, cu ocazia Mureș Half Marathon.

Parteneri Instituționali

Sponsori

  • Mures Marathon, Running in Romania, Running in Transilvania, 21k, #mhm2018